15 Temmuz Şehitler Anaokulu
Bursalı caddesi .Yeni Mahalle Taşova/AMASYA

VİZYON

ANAOKULU RENKLİ BİR RÜYADIR. BU RÜYAYI GÖRMEK HER ÇOCUĞUN HAKKIDIR. Sloganımızdan hareketle ulaşabildiğimiz her çocuğa okul öncesi eğitimini vermek, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesinde ön saflarda yer almak, alanında en kaliteli, en başarılı ve öncü kurum olmak.

MİSYON

* Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, * milli ve manevi değerlere bağlı, * kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, * dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, * saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, yaratıcı, mutlu ve güler yüzlü bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, * Şartları elverişsiz çevrelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, * Çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar edinmesini sağlamak, * Çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, * Çocukların hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek.

Öğretim Şekli :İkili

İkili

Kalorifer (Doğalgaz)

İl Merkezine 45 km; İlçe Merkezine 1 km.

İlçe Merkezi (Şehir)